Wist u dat wij als service voor onze klanten, zelf ook kleine oplage medicijnen maken?

Wist u dat wij doordeweeks tot 20.00 uur geopend zijn in Emmen?

Wist u dat wij ook op zaterdagen geopend zijn?

Wist u dat u de medicijnen op elke locatie kunt ophalen zonder recept?

Wist u dat u in minder dan 1 minuut getest kunt worden op het risico op diabetes type 2?

Anticonceptie Consulent

Pil, spiraal, ring, prikpil, pleister, pessarium, condoom… Nederland kent vele anticonceptiemethoden en wij kunnen ons voorstellen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wat bij u past is persoonlijk en afhankelijk van een aantal factoren. Om tot de juiste keuze voor een anticonceptiemiddel te komen heeft u de juiste informatie nodig.

Apotheek de Vriendschap heeft voor het anticonceptieconsult speciaal opgeleide Pilconsulenten. De Pilconsulenten zijn dagelijks aanwezig, maar u kunt ook een afspraak inplannen met een Pilconsulent. Dan kan zij uw zorgvraag voorbereiden en tijd vrij maken voor het anticonceptieconsult. In het anticonceptieconsult zetten de Pilconsulenten samen met u de punten op een rij die voor u belangrijk zijn om zo tot een goede en veilige optie te komen. Op deze wijze kiest u zelf wat het beste bij u past!


Aangeboden inVeelgestelde vragen

Waar kan ik een actueel medicatieoverzicht krijgen?

Via ons Contactformulier onderaan de contactpagina kunt u bij de vestiging waar u ingeschreven staat een actueel medicatieoverzicht aanvragen. Wij hebben uw NAW gegevens hiervoor nodig. Na verificatie van uw gegevens sturen wij uw actueel medicatieoverzicht per e-mail.Medewerkers met deze specialisatie

Copyright Apotheek de Vriendschap ©