Wist u dat wij als service voor onze klanten, zelf ook kleine oplage medicijnen maken?

Wist u dat wij doordeweeks tot 20.00 uur geopend zijn in Emmen?

Wist u dat wij ook op zaterdagen geopend zijn?

Wist u dat u de medicijnen op elke locatie kunt ophalen zonder recept?

Wist u dat u in minder dan 1 minuut getest kunt worden op het risico op diabetes type 2?

Huidverzorging & Cosmetica

Naast medicijnen vindt u in onze apotheken ook een ruim assortiment aan huidverzorgingsproducten en cosmetica. Merken die u bij ons kunt vinden zijn bijvoorbeeld Vichy (voor de reguliere huid) en La Roche-Posay (voor de overgevoelige huid). De medewerkers in de groene jasjes adviseren u graag. U kunt ook een afspraak plannen met onze Huidverzorging & Cosmetica medewerkers zodat zij u in alle rust

Vichy
Vichy heeft een complete productlijn gecreëerd voor de verzorging van de huid met het kalmerend Thermaal Bronwater van Vichy, gefabriceerd volgens de strikte principes van de farmaceutische industrie. Vichy heeft één doel: Het bevorderen van de gezondheid van ons grootste orgaan, de huid. Hun belangrijkste opdracht is het voorkomen en verbeteren van fysiologische stoornissen van de huid zoals een vochtarme huid, de uitdroging van de huid, rimpeltje, sinaasappelhuid etc. Dag na dag geeft het water de huid in totaal 17 minerale zouten en 13 sporenelementen, die de geïrriteerde huid kalmeren.

La Roche-Posay
Het Thermaal water van La Roche-Posay is het enige bronwater dat van nature rijk is aan selenium en vrije radicalen tegenhoudt. Het heeft kalmerende, herstellende en verzachtende eigenschappen en bevat geen conserveermiddelen. Bovendien wordt het verpakt in een steriele omgeving waardoor het zijn zuiverheid en werking behoudt.

La Roche-Posay is het eerste Dermatologisch Thermaal Centrum in Europa waar jaarlijks 10.000 mensen behandeld worden, zowel volwassenen als kinderen met huidziekten zoals atopisch eczeem, psoriasis of ernstige verbrandingen. La Roche-Posay heeft verschillende producten voor de behandeling van een zeer gevoelige huid, zeer droge huid, acne, of rosacea. De producten voor een zeer gevoelige huid bevatten geen parfum, conserveermiddelen, lanoline of alcohol. De producten van La Roche-Posay worden aanbevolen door dermatologen voor alle huidtypen, ook voo

Aangeboden inVeelgestelde vragen

Ik ben een man, kan ik advies krijgen over Huidverzorging & Cosmetica?

Dat kan zeker! De tijd dat alleen vrouwen dagcrèmes en reinigingsproducten op hun huid aanbrachten is voorbij. Ook mannen besteden steeds meer tijd aan uiterlijke verzorging. Zo reinigen mannen dagelijks na het scheren en tijdens het douchen hun huid. 

De mannenhuid is gemiddeld 20% dikker dan die van vrouwen. De huid van de man transpireert meer en produceert ook meer talg. Daarnaast wordt de huid barrière vaker aangetast door het scheren of juist door het laten staan van een baard. Tot slot bevat de mannenhuid ook meer collageen, een natuurlijke stof die ervoor zorgt dat je huid elastisch en soepel blijft. Dit betekent dat rimpels bij mannen later worden gevormd dan bij vrouwen, maar wel dieper zijn.

Maak geheel kosteloos een afspraak met onze Drogisterij medewerkers voor een advies op maat.

Kan ik een afspraak maken met een medewerker van Huidverzorging & Cosmetica?

Iedereen kan geheel kosteloos een afspraak maken met één van onze Drogisterij medewerkers. Maak nu een afspraak door hier te klikken.

Verkopen jullie producten van La Roche-Posay?

Jazeker, wij hebben een ruim assortiment aan La Roche-Posay producten. Wij zijn gespecialiseerd in de productlijn van La Roche-Posay en daarom kunnen wij u professioneel advies geven wat specifiek past bij uw huidtype. Door hier te klikken kunt u direct een afspraak maken met één van onze Drogisterij medewerkers.

Verkopen jullie producten van Vichy?

Jazeker, wij hebben een ruim assortiment aan Vichy producten. Wij zijn gespecialiseerd in de productlijn van Vichy en daarom kunnen wij u professioneel advies geven wat specifiek past bij uw huidtype. Door hier te klikken kunt u direct een afspraak maken met één van onze Drogisterij medewerkers.Medewerkers met deze specialisatie

Margreet
Drogisterij Medewerker

Apotheek Emmen
Servicepunt Emmen
Apotheek Schoonebeek

Copyright Apotheek de Vriendschap ©