Wist u dat wij als service voor onze klanten, zelf ook kleine oplage medicijnen maken?

Wist u dat wij doordeweeks tot 20.00 uur geopend zijn in Emmen?

Wist u dat wij ook op zaterdagen geopend zijn?

Wist u dat u de medicijnen op elke locatie kunt ophalen zonder recept?

Wist u dat u in minder dan 1 minuut getest kunt worden op het risico op diabetes type 2?

SpeedFiller

Apotheek De Vriendschap heeft op de locatie Emmen een zogenaamde SpeedFiller ter beschikking. Dit is een machine die de medicijnen verdeeld en voorziet van een etiket op naam van een individuele cliënt. Dit is een zeer efficiënte, snelle en betrouwbare manier van het gereed maken van uw bestelling. Op deze wijze maken wij medicijnen klaar voor de cliënten van al onze locaties.

Landelijk is de trend om deze efficiënte werkwijze uit te besteden aan andere partijen, zoals een groothandel. Dit betekent dat er werkzaamheden vanuit de apotheek worden verplaatst naar de groothandel. Wij vinden als apotheek de Vriendschap dit in strijd met onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom kiezen wij ervoor om te investeren in een SpeedFiller zodat de werkgelegenheid regionaal behouden blijft.


Aangeboden inVeelgestelde vragen

Wat is een SpeedFiller?

De SpeedFiller is de machine waarmee medicijnen van een etiket worden voorzien en vervolgens automatisch tot op recept niveau worden verdeeld. De SpeedFiller is een semi automatische oplossing waarbij het werk van de apothekersassistent vereenvoudigd en verminderd wordt. Op deze manier kunnen wij op een zeer efficiënte wijze uw bestelling gereed maken, waardoor wij meer tijd voor u aan de balie hebben.Medewerkers met deze specialisatie

Vera
Apothekersassistent

Apotheek Emmen

Ria
Apothekersassistent

Apotheek Emmen

Hesslheer
Medewerker

Apotheek Emmen

Anita
Medewerker

Apotheek Emmen

Copyright Apotheek de Vriendschap ©