Wist u dat wij als service voor onze klanten, zelf ook kleine oplage medicijnen maken?

Wist u dat wij doordeweeks tot 20.00 uur geopend zijn in Emmen?

Wist u dat wij ook op zaterdagen geopend zijn?

Wist u dat u de medicijnen op elke locatie kunt ophalen zonder recept?

Wist u dat u in minder dan 1 minuut getest kunt worden op het risico op diabetes type 2?

Herhaalrecepten/modules

Moet u dezelfde medicijnen voor langere tijd gebruiken? Dan is het fijn om te weten dat u bij apotheek de Vriendschap met een herhaalrecept terecht kunt. Wij zorgen er dan voor dat uw chronische medicijnen automatisch herhaald worden en op tijd klaar staan. Zodra uw medicijnen weer klaar staan, krijgt u van ons een notificatie per mail.

De medicijnen kunnen in overleg met de huisarts voor een afgesproken periode herhaald worden. U kunt zich per mail, telefoon of aan de balie in de apotheek aanmelden voor de herhaalservice.


Aangeboden inVeelgestelde vragen

Hoe werkt de herhaalservice?

Als u dezelfde medicijnen voor een langere tijd moet gebruiken, kunt u zich aanmelden voor de herhaalservice. U hoeft dan niet elke keer een herhaalrecept aan te vragen bij de huisarts. Wij zorgen dat uw medicijnen elke 12 weken automatisch herhaald worden. U krijgt dan per mail een bericht als de medicatie voor u klaarstaat.

In sommige gevallen kunt u in aanmerking komen voor een 4-wekelijkse of 8-wekelijkse herhaalmodule. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

Kan ik met een herhaalrecept bij jullie terecht?

U kunt altijd met een herhaalrecept terecht bij één van onze vestigingen. Door ons ruime voorraad in de apotheken kunnen wij u in de meeste gevallen het medicijn direct meegeven.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de herhaalservice?

U kunt zich per e-mail via het Contactformulier onderaan onze contact pagina aanmelden voor de herhaalservice. U kunt zich ook aan de balie in de apotheek aanmelden.

Voor het goed opstarten van de herhaalservice hebben wij uw huidige voorraad thuis nodig. Dit kunt u via het Contactformulier of aan de balie aan ons doorgeven.

Copyright Apotheek de Vriendschap ©