Wist u dat wij als service voor onze klanten, zelf ook kleine oplage medicijnen maken?

Wist u dat wij doordeweeks tot 20.00 uur geopend zijn in Emmen?

Wist u dat wij ook op zaterdagen geopend zijn?

Wist u dat u de medicijnen op elke locatie kunt ophalen zonder recept?

Wist u dat u in minder dan 1 minuut getest kunt worden op het risico op diabetes type 2?

Diabetes Risico Test

Wees Diabetes type 2 voor! Diabetes of suikerziekte is een chronische stofwisselingsziekte. Bij diabetes zit er te veel suiker in het bloed en het lichaam kan de bloedsuiker niet op peil houden. Iedereen kan diabetes krijgen. Roken, ongezond eten, overgewicht en te weinig bewegen kunnen het risico op diabetes type 2 verhogen.
Het is goed om te weten hoe groot de kans is dat u diabetes krijgt, zodat u hier preventief nog iets aan kunt doen.

Bij alle locaties van apotheek De Vriendschap is het mogelijk om in minder dan 1 minuut en zonder bloed te prikken het risico op het hebben of krijgen van diabetes in te schatten. Door middel van een ultraviolet licht op de huid van uw onderarm wordt er een korte scan uitgevoerd. Heel kort en geheel veilig. De meting geeft aan hoeveel versuikerde eiwitten uw huidweefsel bevat. Als uit de test blijkt dat u een hoger risico loopt, wordt u doorverwezen naar uw huisarts of een andere zorgverlener die u verder kan helpen.

De Diabetes Risico Test is een innovatief zorgproject opgezet in samenwerking met Diagnoptics, Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) en het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG).


Aangeboden inVeelgestelde vragen

Waar kan ik een actueel medicatieoverzicht krijgen?

Via ons Contactformulier onderaan de contactpagina kunt u bij de vestiging waar u ingeschreven staat een actueel medicatieoverzicht aanvragen. Wij hebben uw NAW gegevens hiervoor nodig. Na verificatie van uw gegevens sturen wij uw actueel medicatieoverzicht per e-mail.Medewerkers met deze specialisatie

Copyright Apotheek de Vriendschap ©